<=== ОБРАТНО КЪМ МАГАЗИНА ЗА КОМПЮТРИ ВТОРА УПОТРЕБАПрограмата Microsoft Registered Refurbisher е изгоден начин да купите маркова компютърна техника с гаранция и легална операционна система Windows на невероятна цена.Най-често хората ни задават следните въпроси:

1. Колко ще ми струва лицензен Windows, ако го закупя по програмата на Microsoft за продажба на софтуер с употребяван компютър или лаптоп ?Инсталиран Windows 7 Home Premium - 70 лева
Home Premium версията на Windows 7 МОЖЕ да бъде използвана за бизнес цели. Становището
на Microsoft по въпроса, можете да прочетете ТУК

Инсталиран Windows 7 Professional - 110 лева

ВСИЧКИ ПОСОЧЕНИ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕН ДДС.

2. Законно ли придобивам лицензиран WINDOWS на тази ниска цена?


Да. Напълно законно.

Нашата фирма "Аполо Компютърс" ЕООД е одобрена от Microsoft за участие в програмата Microsoft Registered Refurbisher и като всяка фирма, участваща в тази програма, е преминала през необходимите проверки.

При покупка на компютър с лицензен Windows ще получите:

- Холограмен стикер със сериен номер от Майкрософт.
- Оптичен носител (CD, DVD) за преинсталиране на операционната система в бъдеще.

- Фактура.

Това е всичко необходимо, за да докажете пред проверяващите органи, че ползвате легален софтуер.


3. Какво печеля, купувайки си компютър с лицензен WINDOWS от вашата фирма?


- Ще получите качествен марков компютър с лицензен софтуер на много изгодна цена.

- Ще получите компютър с напълно легална операционна система и безплатна антивирусна програма, което Ви дава сигурност при онлайн банкови операции, покупки с кредитни карти и т.н. Никой не може да ви каже какво точно се случва с една пиратска операционна система, която са ви инсталирали. Много често пиратския софтуер се предлага за теглене в Интернет с цел кражба на лични Ви данни - пароли, номера на кредитни карти и т.н.

- Получавате всички ъпдейти на операционната система и антивирусната програма Microsoft Security Essentials, което определено ще направи вашият компютър доста по-защитен.

- Получавате поддръжка по телефон или интернет от Майкрософт - повече подробности на:
http://support.microsoft.com/?ln=bg

- Ще сте спокойни, че сте спазили закона. При евентуална проверка на софтуера ще сте напълно редовни.

- В Интернет е пълно с обяви за инсталиране на пиратски Windows за 30-40 лева, а вие получавате инсталиран легален Windows с документи, холограмен стикер, оптичен носител, фактура и т.н. за 70 лева с ДДС. Определено си заслужава.

4. Имам компютри/лаптопи с нелицензирани копия на Windows. Мога ли да се възползвам от изгодните цени по програмата Microsoft Registered Refurbisher и да закупя само Windows за моите компютри/лаптопи ?

За съжаление не можете. От преференциалните цени по програмата могат да се възползват само клиенти, които закупуват втора употреба компютри от фирмата ни ЗАЕДНО с операционна система Windows на Microsoft.
Все пак, цените ни за софтуер са толкова добри, че понякога е по-изгодно да смените старите си компютри/лаптопи с маркови закупени от нас заедно с Windows, отколкото да им купувате лицензна операционна система. Обмислете и този вариант.

АКО ИМАТЕ ДРУГИ ВЪПРОСИ, ОБАДЕТЕ НИ СЕ НА 0879 05 10 10.

МОЖЕТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДНИТЕ
ЦЕНИ НА СОФТУЕР ПО ПРОГРАМАТА
Microsoft Registered Refurbisher ОЩЕ ДНЕС !ОБРАТНО КЪМ МАГАЗИНА