Количка
0 продукта
 
КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС
 
 

ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ

Компютърна техника можете да закупите по два начина. С поръчка от сайта ни или на място в офиса ни в град София (АДРЕС И КАРТА)Доставки до цялата страна (България) се извършват посредством услугите на куриерски фирми  "Еконт" и "Рапидо".
Цената на доставката и срокът за нейното изпълнение варира в зависимост от вашето местоположение. Транспортните разходи са за сметка на клиента и точната им стойност се генерира в процеса на поръчка, след като посочите точен адрес и стока, която искате да закупите. 
 

При потвърждаване на вашата поръчка ние ще се свържем с вас на посоченият от Вас телефон за да потвърдим поръчката и уговорим подробностите по доставка, заплащане, фактуриране и т.н.

 

Ако имате нужда от предварителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0879 05 10 10 (понеделник-петък 10.00-18.00) или на info@vtoraupotreba.com .

Ако по някаква причина не сте доволни от закупените компютри, лаптопи, монитори и т.н., можете да ги върнете в срок от 14 дни (срока тече от момента на получаването),  ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя.

Разноските по връщането на стоката са за сметка на КУПУВАЧА.  
Транспортните разходи до сервиза ни в София в случай на гаранционен ремонт също са за сметка на КУПУВАЧА. 

Транспортирането  в случай на връщане (в 14 дневен срок) или гаранционна повреда трябва да бъде извършено от куриерска фирма Еконт или лично от купувача в офиса ни в София. Парите за стоката се превеждат по сметка на клиента ( в българска банка) до 10 работни дни след получаване на стоката и само след преминаване на тестове доказващи съответствие с изпратеното,  запазен външен вид, пълна окомплектовка и работоспособността и.